Ik geef u weer
vleugels

voor mantelzorgers
en bezorgde werkgevers

Kies hier waar ik U vooral mee zou kunnen ontzorgen

Ik kan meer of minder voor u doen:

Wensgesprek

Alles op een rijtje

Wensgesprek

De eerste stap is altijd een uitgebreide kennismaking bij u aan de keukentafel. Ik luister, informeer en zet alles voor u op een rijtje.

Wensgesprek

Uitzoeken en doorverwijzen

Verwijshulp

In tweede instantie kan ik dingen voor u uitzoeken. Zodat u weet wáár u moet zijn voor welk onderdeel, en wat dat gaat kosten.

Wensgesprek

Uitvoering en ondersteuning

Regelwerk

Als de actie duidelijk is, maar u wilt graag hulp bij de uitvoering, kan ik alles voor u regelen. Uiteraard in nauw overleg.

Carin Stolk mantelzorgmakelaar in onder meer Dantumadiel en Tytjerksteradiel

Wat is een mantelzorgmakelaar? 

Nee, ik doe niks met de gewone makelaardij. Ik bemiddel wel. Ik zorg dat u als mantelzorger namelijk sneller de weg vindt naar het juiste loket. Soms door u te verwijzen. Soms door eerst nog wat dingen voor u uit te zoeken zodat u dát alvast kunt overslaan. En soms inventariseren we samen wat er moet gebeuren, bij wie we moeten zijn en ben ik degene die gaat bellen, mailen en overleggen totdat het gelukt is.

Ik kan bijvoorbeeld:

agsdix-smc-design-tool-1

Regelen hulpmiddelen

agsdix-smc-shopping-list-1

Invullen van formulieren

agsdix-smc-donation-1

Aanvragen indicatie of PGB

agsdix-smc-calendar-1

Afstemmen werk/privé met uw werkgever

agsdix-smc-map-1

Voorbereiden van gesprek met casemanager

agsdix-smc-question-1

Bezwaar indienen na afwijzing

agsdix-smc-database-1

Op een rijtje zetten van kosten

agsdix-smc-notepad-1

en meer...

Voor wie?

Voor mantelzorgers. De meeste klanten komen uit Friesland en Groningen, waar ik zelf vandaan kom. Maar ik werk ook daarbuiten. Ik heb zelf een chronisch ziek kind. Maar ik bemiddel ook bij mantelzorgers die hun buurvrouw ondersteunen, die wekelijks vele uren voor hun vader of moeder zorgen, of voor echtparen op leeftijd waarbij de één de ander verzorgd. Extra regelwerk is dan gauw teveel. Vaak ook niet datgene wat u graag wilde doen. En bijna altijd is het langdradig en frustrerend. Dat neem ik u graag uit handen.
Carin Stolk mantelzorgmakelaar in onder meer Dantumadiel en Tytjerksteradiel

En voor bezorgde werkgevers

Als werkgever kan het behoorlijk belastend zijn, zo’n werknemer waarvan je merkt dat er iets speelt op privévlak. Je weet niet precies wat… het is niet netjes om door te vragen… en je zou graag willen helpen… In die gevallen kan ik ook helpen. Eventueel zelf aanschuiven bij het gesprek. Of het gesprek bij werkgever of werknemer voorbereiden. Misschien is er iets te regelen, schuiven of te plannen waardoor uw werknemer wat ruimte krijgt… zodat hij/zij weer met focus kan werken. Bel of mail gerust voor overleg.

Plan een afspraak.

Contactformulier

Contact

Telefoon:

06 22 12 33 61

E-mail:

carin@gidsvoormantelzorgers.nl

Adres:

Dokkumerloane 21
9113 AP Wâlterswâld (bij Dokkum)

Kvk:

82431248

BTW nr:

NL003681936B80